Accreditering

status
Accessible to everyone

Accreditering

We stellen een webtoepassing ter beschikking voor iedereen die bij het systeem van de accreditering betrokken is. Welke functies u kunt gebruiken hangt af van uw beroep (arts, apotheker-bioloog of tandarts), het feit of u ingelogd bent of niet en uw toegangsrechten.


Niet-beveiligd deel van de toepassing

Het niet-beveiligde deel van de toepassing is een catalogus om activiteiten op te zoeken die geregistreerd zijn in het kader van de accreditering. Voor dit deel van de toepassing moet u niet ingelogd zijn: iedereen heeft er dus toegang toe.

Beveiligd deel van de toepassing

Om toegang te krijgen tot het beveiligde deel van de toepassing, moet u uw elektronische identiteitskaart (eID) of een burgertoken gebruiken. Op die manier zijn uw gegevens maximaal beschermd.

Vanaf eind juli 2017 kunt u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord niet meer gebruiken.

Er zijn functies:

  • voor alle artsen en apothekers-biologen
  • voor de navormingsverantwoordelijken in het kader van de accreditering van artsen en apothekers-biologen
  • voor de LOK-verantwoordelijken in het kader van de accreditering van artsen en apothekers-biologen
  • voor alle tandartsen
  • voor de bijscholingsverantwoordelijken en verantwoordelijken van ‘peer review’-sessies in het kader van de accreditering van tandartsen.

Artsen, apothekers-biologen en tandartsen kunnen bovendien een mandaat geven aan één of meerdere andere personen (= functies voor mandaatbeheer). Om zich aan te melden, gebruiken de mandaathouders hun eigen elektronische identiteitskaart of een burgertoken.

Hulp nodig?

Raadpleeg de procedure Toegang tot webtoepassingen via eHealth. U vindt er alle noodzakelijke informatie om in te loggen.

Als u problemen hebt met de toegang via uw eID, neem dan eerst contact op met het Contactcenter van ehealth:

Indien u een technisch probleem ondervindt met de toepassing (andere dan het aanmelden met uw eID), dan kunt u onze helpdesk contacteren:

Als u vragen hebt over de inhoud en het gebruik van de webtoepassing ‘Accreditering’, contacteer dan de Afdeling accreditering voor uw beroepsgroep (contactgegevens onderaan op deze pagina).

Contacten

Laatst aangepast op 28 augustus 2023